Program de afiliere

Pentru a castiga venituri suplimentare aderati la Programul nostru de Afiliere
“Castigam impreuna”.

Acest program se adreseaza atat persoanelor fizice sau juridice care detin un site de prezentare, magazin online sau un blog, dar si persoanelor fizice care nu detin.

Fiecare dintre dumneavoastra aveti un cerc de prieteni si un cerc, si mai mare, de cunostinte, unde parerea sau sugestiile dumneavoastra conteaza. In general, oricum faceti recomandari atunci cand un produs sau serviciu va placut si considerati ca aduce beneficii sau rezolva o problema si altora.

Programul nostru este simplu si transparent.

COMISION AFILIATI

Comisionul pe care vi-l oferim este de 8% din valoarea produselor vandute in urma recomandarilor.

Ce trebuie sa faci?

In primul rand trebuie sa te inregistrezi, iar noi in cel mai scurt timp iti vom trimite ID-ul de afiliat.

In al doilea rand va trebui sa copiati codul pe care vi-l transmitem in site-ul, magazinul online sau blogul dumneavoastra. Codul va conține deja identificatorul dumneavoastra unic de Afiliere.

Pe langa aceasta va punem la dispozitie bannere atractive si linkuri pe care sa le afisati pe site-ul dumneavoastra.

Dacă cineva face clic pe banner sau link și termină o achiziție, counter-ul dumneavoastra de vânzări va reflecta această vânzare imediat!

Persoanele fizice pot trimite linkurile pe email sau le pot posta pe pagina personala social media.

În al treilea rând, introduceți opțiunea de plată dorită în contul dumneavoastra de afiliere. Vom plăti comisioanele pe data de 20 a fiecărei luni. Plata minimă este de 50 lei.

Pentru afiliatii care au o forma economica de organizare ( srl, pfa, II) plata se va face in baza facturii, iar pentru persoanele fizice, comisioanele se contorizeaza si se scad sub forma de discount din valoarea achiziitiilor facute de pe site-ul nostru.

Materiale de marketing (bannere, imagini, videoclipuri, mesaje, linkuri) pentru promovare si recomandare le puteti gasi aici- Resurse de Marketing.