Politica GDPR

ACCES LA DATELE PERSONALE:

Siteul www.floaredinbanat.ro este proprietatea TIMLACTAGRO COOPERATIVA AGRICOLA.

Ne rezervam dreptul sa stocam informatiile clientilor: nume, prenume, adresa, email, telefon, pe durata necesara indeplinirii comenzilor sau transmiterii de oferte sau alte informatii despre produsele si serviciile noastre si in vederea realizarii de statistici. Informatiile din formularele site-ului vor fi folosite pentru a va trimite informatii despre produsele si serviciile noastre, promotii, newslettere si recomandari personalizate pe zona de interes.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, TIMLACTAGRO COOPERATIVA AGRICOLA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizati.

Totodata, incepand cu data de 25 mai 2018, sunt aplicabile prevederile Regulamentului (UE) nr. 679/2016, al Parlamentului European si al Consiliului Uniunii Europene, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).

Informatiile pe care le colectam cu privire la dumneavoastra precum si modul in care le colectam pot varia in functie de produsele si serviciile pe care le utilizati si/sau la care subscrieti sau sau solicitati informatii, oferte sau faceti o comanda, modul in care ati utilizat produsele dar si modul in care ati interactionati sau ati interactionati cu TIMLACTAGRO COOPERATIVA AGRICOLA.

Aceasta se aplica atȃt in cazul in care sunteti client deja existent sau chiar daca nu sunteti client dar si ceea ce am obtinut de la o terta parte care avea permisiunea de a face schimb de informatii cu noi.

 TIMLACTAGRO COOPERATIVA AGRICOLA VA PRELUCRA DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL ATUNCI CȂND ESTE VORBA DE:

ENUMERAM, CU TITLU DE EXEMPLU, MOMENTELE IN CARE DATELE DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL VOR FI SOLICITATE:

*Utilizam/nu utilizam cookie-uri si alte tehnici.

VOM UTILIZA DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL IN URMATOARELE SCOPURI:

Scopul colectarii datelor este, asadar: curierat, plati cu cardul, reclama, marketing si publicitate, comert online si newsletter in cazul in care v-ati abonat la acesta, caz in care adresele de e-mail devin active si vor fi utilizate in acest scop, pana cand va manifestati optiunea de a va dezabona prin trimiterea unui email la adresa indicata pe site sau in continutul newsletterului.

**Vom stoca informatiile dvs. atat timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar. Cu exceptia situatiei in care legea prevede altfel, de regula vom prelucra datele dvs. pe perioada existentei unui contract intre parti, plus o perioada de trei ani de la incetarea acestuia.

Avem echipe/colaboram cu echipe de securitate specializate care analizeaza si imbunatatesc in mod constant masurile pe care le-am adoptat pentru protectia datelor dvs. cu caracter personal impotriva oricarui acces neautorizat, pierdere accidentala, dezvaluire sau distrugere.

Comunicarile prin internet (cum ar fi email-urile) nu sunt sigure daca nu sunt criptate. Comunicarile dvs. pot traversa mai multe tari inainte de a fi remise, deoarece aceasta este natura internetului. Nu putem accepta responsabilitatea pentru niciun acces neautorizat sau pierdere de date cu caracter personal care nu tine de controlul nostru.

Nu va vom cere niciodata sa ne comunicati informatiile dvs. sigure, personale sau privind contul, printr-un mijloc de comunicare nesolicitat. Raspundeti pentru pastrarea in siguranta a informatiilor personale si privind contul si pentru necomunicarea acestora catre alte persoane.

DUMNEAVOASTRA AVETI, IN LEGATURA CU DATELE PERSONALE, URMATOARELE DREPTURI:

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE – NELAMURIRI

 Daca aveti intrebari legate Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre TIMLACTAGRO COOPERATIVA AGRICOLA si care va privesc direct, nu ezitati sa ne contactati!

TIPUL DE DATE COLECTATE

 Date necesare pentru inregistrare pe site si facturare (nume, prenume, telefon, email, adresa de facturare si adresa de livrare), date de trafic, cookie-uri (stocate automat) necesare pentru colectarea adresei IP a computerului, a tipului de browser folosit si paginile vizualizate, a referintelor si apoi pentru procesarea informatiilor in forma agregata, precum si pentru autentificare si retinerea cosului de cumparaturi.

Utilizatorii au dreptul de a refuza sau sterge cookie-urile, insa acest fapt va afecta usurinta navigarii pe site si retinerea produselor adaugate in cosul de cumparaturi.

PARTAJAREA DATELOR

 Datele personale de identificare colectate de TIMLACTAGRO COOPERATIVA AGRICOLA nu sunt difuzate catre terte parti. Datele non-personale de identificare (adresele IP, datele de trafic si cookie-urile) sunt date cu caracter anonim, stocate pe site si in serviciul de monitorizare a traficului Google Analytics, de asemenea nu sunt partajate si sunt folosite doar pentru analize asupra performantei site-ului si a comportamentului utilizatorilor.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre TIMLACTAGRO COOPERATIVA AGRICOLA si sunt comunicate numai la solicitarea autoritatilor publice fiscale. Conform Regulamentului (UE) nr. 679/2016, al Parlamentului European si al Consiliului Uniunii Europene, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de mail office@floaredinbanat.ro sau la adresa fizica a TIMLACTAGRO COOPERATIVA AGRICOLA.

SECURITATEA DATELOR COLECTATE

TIMLACTAGRO COOPERATIVA AGRICOLA nu va folosi datele personale colectate in afara propriilor servicii, incluzand serviciile acestui site dar nelimitandu-se doar la acesta.

TIMLACTAGRO COOPERATIVA AGRICOLA va pune la dispozitia utilizatorului posibilitatea de a renunta la informarile comerciale sau de orice alta natura efectuate cu privire la propriile sale servicii, printr-un sistem usor de utilizat si simplu de dezabonare.

Datele anonime colectate (date de trafic, ip-uri, cookie-uri) prin statisticile din site si sistemul de monitorizare a traficului Google Analytics, pot sa fie utilizate pentru realizarea de analize si rapoarte statistice, rezumate si informari precum si pentru activitati de marketing cum ar fi publicitate, promovarea si ofertarea produselor si serviciilor proprii.

Conform legislatiei in vigoare, datele cu caracter personal obtinute pot fi dezvaluite fara consimtamantul utilizatorului spre institutiile statului abilitate in acest sens, dar numai in urma unei cereri oficiale si legale adresate operatorului de catre acestea.

CONTACT

 Siteul www.floaredinbanat.ro este proprietatea TIMLACTAGRO COOPERATIVA AGRICOLA.

 Va rugam sa accesati si sectiunea “Termeni si Conditii”, “Despre cookie” care se aplica de asemenea accesului dumneavoastra pe acest site.

 

Contact:

TIMLACTAGRO COOPERATIVA AGRICOLA

Localitatea Bucovat , jud. Timiș, România

www.floaredinbanat.ro

office@floaredinbanat.ro.

Telefon:  +040725575336