cel mai sanatos iaurt
afis cel mai sanatos iaurt

Cine suntem?

Suntem o cooperativă agricolă, a cărei membrii sunt fermieri, crescători de vaci de lapte din județele Timiș și Arad.  A fost înființată în anul 2009 sub denumirea de Timlactagro Cooperativă Agricolă, iar denumirea comercială este TIMLACT.

Obiectul de activitate este producția de lactate ( brânză, cașcaval, unt, smântână, lapte 1.5 sau 3.5%), iar scopul nostru este de a oferi oamenilor produse naturale al căror gust să-l amintească pe cel de acasă.

Floare din Banat
Floare din Banat

Produse naturale (cel mai sanatos iaurt)

Sănătatea este cea mai importantă.

Ne-am unit forțele și am alocat toate resursele necesare pentru a crea produse lactate sănătoase, naturale, realizate doar din lapte, fără adaosuri. Prelucrarea acestora se face cât mai aproape de tradițional, pentru ca laptele să-și păstreze toate calitățile.

Floare din Banat
Floare din Banat

Rețete tradiționale

Prețuim tradiția.

Ne dorim să păstrăm vie tradiția românească de-a lungul anilor, iar acest lucru se reflectă și în rețetele produselor noastre. Le facem „ca la mama acasă”.

cel mai sanatos iaurt
afis cel mai sanatos iaurt

Creșterea vacilor 

Respectăm vacile noastre, care ne oferă laptele sănătos, plin de nutrienți, care ajunge pe mesele voastre. Le creștem într-un mediu igienic și sănătos și ne pasă de bunăstarea lor. Datorită lor, produsele noastre sunt de calitate.

Floare din Banat
Floare din Banat

Implicare în comunitate

Ne dedicăm comunității locale și considerăm că este important să contribuim la dezvoltarea acesteia. Încurajăm oamenii să consume produse locale, proaspete, realizate la doi pași de ei.

Floare din Banat
Floare din Banat

Mai multe pe www.timlact.ro