Club Floare din Banat: înscrie-te!

produse lactate

Membru Club Floare din Banat

Clubul Floare din Banat are ca scop facilitarea schimbului de informații și pareri despre alimentatia sanatoasa despre consumul de produse lactate.  Ne dorim sa atragem cat mai multe persoane preocupate de acest aspect important al vietii, alimentatia.

Calitatea vietii depinde intr-o foarte mare masura de alimentatia sanatoasa si echilibrata, ne mentine sanatatea, suntem activi, ne putem bucura de celelalte aspecte ale vietii.

Beneficii ale membrilor Clubului Floare din Banat:

 • acces la produsele speciale listate pe site-ul www.floaredinbanat.ro;
 • acces la pachetele speciale listate pe site-ul www.floaredinbanat.ro
 • acces la informatii despre produsele lactate, alimentatia sanatoasa si la diverse retete culinare;
 • acces la experienta altor membrii cu privire la consumul de produse lactate; 

 Cum devii membru al Clubului Floare din Banat?

 1. Soliciti inscrierea in Clubul Floare din Banat pe pagina de Facebook                                          https://www.facebook.com/groups/3028094627286322/members/
 2. Creezi un cont pe utilizator pe site-ul www.floaredinbanat.ro ( este important sa bifezi si  “Abonare la newsletter).
 3. Important: Atunci cand iti creezi contul, alege rolul de “Subscriber”.

CARD DE FIDELITATE

Membrii care sunt consumatori ai produselor lactate Floare din Banat pot deveni membrii premium si vor primi un CARD DE FIDELITATE personalizat. Singura conditie este ca  intr-o luna sa achizitioneze produse in valoare de minim 500 lei.

*Poza este cu titlul informativ.

Acestia vor avea cateva beneficii si privilegii suplimentare fata de membrii simplii, precum:

 • Achizitionarea produselor cu discount;
 • Accesul al pachete cu produse destinate exclusiv membriilor premium;
 • Accesul la produse speciale ( cele care sunt realizate in cantitati limitate si ocazional);
 • Reduceri suplimentare la produse pentru comenzi de pana la 300 lei, cu ocazia zilei de nastere.

Membrii premium vor primi informatii despre reduceri, pachetele speciale ( produse lactate la un pret special), produsele speciale, pe email. Accesul la aceste oferte speciale pe site-ul www.floaredinbanat.ro este posibil cu contul de membru premium.

Utilizare card de fidelitate

Cardul este nominal si poate fi folosit doar de persoana care l-a primit.  Codul inscris pe card este alocat adresei de email folosita pentru crearea contului pe www.floaredinbanat.ro.

Posesorii de card trebuie sa fie abonati la newsletter-ul Floare din Banat. Prin acest canal vom comunica ofertele si reducerile speciale dedicate membrilor premium. Dezabonarea poate atrage anularea cardului.

Cum se foloseste cardul pentru a beneficia de reducere?

La finalizarea comenzii, se apasa Dă clic aici pentru a-ți introduce codul langa “Ai cupon?”, se introduce codul de pe card si se actualizeaza preturile cu discountul cardului.

Membrii premium care vor sa achizitioneze lactate cu ocazia sarbatoririi zilei lor de nastere, trebuie sa faca dovada datei de nastere.

Discountul pentru membrii  premium este de 8% aplicat la pretul de pe site, pentru toate produsele cu exceptia laptelui 3.5% si laptelui 1.5%.

Important: In cazul produselor incluse in camanii sau care sunt la reducere, se aplica discountul cel mai mare.

Exemplu: Daca un Pachet de produse are o reducere de 9% sau mai mare, atunci este luata in calcul aceasta reducere, fiind mai mare decat reducerea de 8%, oferita prin cardul de fidelitate.

Discounturile nu se cumuleaza, se aplica un singur discount, cel mai mare.

Discounturile, facilitatile, produsele speciale si modul de comunicare pot fi modificate de catre compania noastra. Aceste modificari vor fi publicate pe aceasta pagina si pot fi transmise pe email membrilor premium.

Orice posesor de card poate renunta la calitatea de membru premium, respectiv la card oricand si fara nici o obligatie.